SÅDAN ANVENDER DU SHARE PRINTER APP

Vi kender alle instax kameraerne og magien i at få et billede i hånden lige med det samme. Der er intet som at vente på, at dit eget billede kommer op af kameraet og se det komme til live lige foran øjnene på dig. Med instax SHARE-printerne er det blevet endnu lettere at skabe og beholde dine instax fotos.

Du har taget et godt billede med din smartphone eller med dit FUJIFILM X Series-kamera, og nu kan du få fremkaldt dine billeder lige med det samme. Du skal bare have fat i en instax SHARE SP-2 eller en instax SHARE SP-3. Sæt film i, download den tilhørende app til din smartphone, og så er du klar til at fremkalde dine billeder. Her er vores vejledning, så du kan komme i gang med det samme.

Kom i gang med instax SHARE printer app’en

Når du har downloadet og installeret app’en, vil du som det første blive spurgt om, hvilken type printer du har: instax SHARE SP-2 eller instax SHARE SP-3?

ios-app-store-300x89
google-play-300x89

Bare rolig, hvis du har begge printere, så kan du stadig skifte imellem dem senere ved at gå ind i printer model setting i indstillingsmenuen. Vælg den printer, du vil anvende, og klik OK.

Nu skal du til at vælge fotos – klik på Select from Photos. Dette giver dig adgang til alle de billeder, som du har gemt på din smartphone.

Der er også mulighed for at vælge fotos fra din Instagram eller din Facebook konto. Så har du mulighed for at dele dine bedste øjeblikke fra de sociale medier lige med det samme – et fysisk foto lige med det samme i din hånd. Tryk på enten Instagram ikonet eller Facebook ikonet og log ind på lige netop dit sociale medie. Der er endda mulighed for at printe fra Dropbox, Google Photos og Flickr.
Vidste du også, at du kan printe direkte fra dit X-series kamera, eksempelvis et X-T3 – så kan du printe det billede ud, du lige akkurat har taget!

Sørg for at din printer er tændt, ligesom du skal sørge for, at WI-FI er tændt på din smartphone. Hvis det er en Android smartphone, så er det muligvis også nødvendigt at have GPS’en tændt. For at skabe kontakt mellem din smartphone og instax SHARE printeren, skal du gå ind i WI-FI søgning på din smartphone. Instax SHARE printeren vil vise sig som INSTAX efterfulgt af serienummeret på din printer; det står i bunden af din printer.

Når du har valgt det foto, du vil printe via app’en, så vil du få et preview af dit instax-foto på skærmen. Hvis du vil printe lige med det samme, så trykker du Connect and Print. Læn dig tilbage og lad magien ske! Hvis du vil lave endnu flere kreative ting med dit foto, så læs videre…

Kreative muligheder i instax SHARE app’en

Når du har valgt det billede, du vil anvende, så har du mulighed for at rette dit billede til. Nede i højre hjørne sidder der er en knap; Edit. Tryk på denne knap, så får du følgende muligheder:

– Edit the picture

– Zoom in or rotate your imag

– Ad a filter

Anvend Intelligence Filter (vores favorit) for at bringe de bedste detaljer frem i dit billede eller lav det om til Black & White eller Sepia.

Untitled design (31)

Personliggør dit billede

Vælg denne indstilling for at justere brightness, contrast eller saturation på dit billede.

Når du er tilfreds med dine personlige ændringer i dit billede, så tryk OK eller Cancel for at gå tilbage til det oprindelige udseende af dit foto og tilbage til det originale preview af dit instax foto.

Lav collager og brug skabeloner med instax SHARE Printer app’en

Tilføj en skabelon

Indsæt dit foto i en cool skabelon, som passer til en speciel begivenhed – tilføj din egen tekst. Der er et stort udvalg af skabeloner at vælge fra. Der er mange forskellige temaer – vælg bl.a. imellem fødselsdagstema, halloween-tema eller eksempelvis jule-tema.

Vælg en af de mange typer af collager for at anvende flere fotos på en gang i ét billede. Swipe igennem de forskellige designs for at vælge det layout, du bedste kan lide og tryk på + symbolet for at tilføje ekstra fotos.

Split dine fotos

Anvend Photo Split og print et foto over flere instax fotos for at skabe et større billede når du placerer dine billeder sammen.

Tid og sted på dit foto

Med Real time template kan du tilføje tid, dato, vejr og sted til dine fotos fra din telefon. Det vil stå i toppen af dit foto, så du kan huske præcis. hvor du var, da du tog dit foto!

Del dine instax SHARE fotos med os ved at tagge #mitinstax

Afspil video


Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Pris
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Attributes
 • Custom fields
Sammenlign