Julesok

Sværhedsgrad:

❆❆❆

Hvem siger du er blevet for gammel til årets julesok? Ikke os. Med instax fotos kan du gøre årets julesok mere personlig for dem du vil give en gave til…eller bedre endnu: lav en til dig selv, og håb på at nogen fylder den!

Det har du brug for:

Julesok, Limpistol, Saks, Ekstra: klistermærker, washi tape.

Instax Kamera eller Instax Printer

Step 1: Hvis du laver en julesok til dig selv, så tag et billede af dig selv med dit instax kamera. Ellers tager du et billede af den person som du laver julesokken til. Tip: Hvis du tager et billede af dig selv, så kan du tage noget tøj på, der har et juletema.

Step 2: Placer dine billeder/dit billede på julesokken. Du kan også pynte din julesok med andre ting – brikker med bogstaver, og andet pynt. Tip: det er en god idé at placere de forskellige emner på sokken, inden du begynder at lime dem på – så har du mulighed for at ændre på udseendet. På den måde får du det resultat du bliver mest glad for.

Step 3: Nu kan du gå i gang med at lime. Vær forsigtig med lim pistolen, da den bliver varm. Når du har limet alle de forskellige dele på, så er det vigtigt at du lader det hele tørre inden du anvender julesokken.

 

Personlige Jule-Til-Og-Fra-Kort

Sværhedsgrad:

❆❆

Findes der noget bedre end en personlig julehilsen. Med instax fotos, kan du lave dit helt eget personlige til-og-fra-kort, med et billede af dig selv (100 % tilfredshedsgaranti hvis gaven er til dine bedsteforældre eller dine forældre!).

Det har du brug for:

Pap, Limpistol, Saks, dekorativ snor, hulmaskine eller nål. Ekstra: klistermærker, washi tape, permanent marker.

Instax Kamera eller Instax Printer

Step 1: Tag et billede af dig selv med dit instax kamera eller find et billede af den som skal modtage gaven på din mobiltelefon og print via dit instax SHARE. Hvis du anvender instax SHARE, så kan du vende billedet i appen, så det store hvide stykke er øverst på billedet. Så har du mere plads til at lave et hul. Nu har du basen.

Step 2: Pynt dit instax foto med washi tape, klistermærker, og skriv evt. til: navn og fra: navn på det hvide stykke. Hvis ikke du vil skrive på forsiden af dit foto, så kan du klippe et stykke pap ud og lime det fast på bagsiden af dit foto, og skrive til og fra dér.

Step 3: Brug hulmaskine til at lave et hul i toppen af dit instax foto. Sæt derefter en fin snor i hullet – så er dit til og fra kort klar til at blive sat på gaven.

 

Julepynt Til Juletræ

Sværhedsgrad:

❆❆

Så er det snart jul og vi skal til at lave julepynt. Hvorfor ikke bruge dit instax kamera til at skabe ny, inspirerende og personlig julepynt til dit juletræ. 

Det har du brug for:

Pap, Limpistol, Saks, dekorativ snor, hulmaskine eller nål. Ekstra: klistermærker, washi tape, permanent marker.

Instax Kamera eller Instax Printer

Step 1: Du kan enten vælge at bruge dit instax kamera til at tage nogle julefotos af din familie, venner eller julefotos med julepynt fra din lokale by, eller af en kreativ idé som du selv laver med forskellige materialer. Tip: Du kan også anvende instax SHARE og den tilhørende app til at printe billeder fra din telefon – fordelen er, at hvis du vender fotoet om, så vil det store hvide stykke være øverst på din julepynt. Så har du mere plads til at lave et hul til din snor.

Step 2: Du tager din hulmaskine eller din nål og laver et hul, dér hvor du synes at din snor skal gå igennem.

Step 3: Nu sætter du din snor igennem og slår en knude. Nu er dit instantfoto klar til at blive hængt på juletræet. Tip: Har i et juletræ på arbejdspladsen, så er det en sjov måde at få alle medarbejderne op at hænge på juletræet.

Juletræs-Collage På Væggen

Sværhedsgrad:

❆❆❆

Afspil video

Skal der ikke grannåle ind i hjemmet denne jul, eller vil du bare lave et anderledes juletræ, eller har du ikke plads, så kan du med dit instax kamera eller din instax SHARE printer og app lave dit eget instax juletræ på væggen. Det ser utrolig dekorativt ud, og du kan selv lave det.

Det har du brug for:

Dobbeltklæbende tape, et eller mange billeder af dit yndlingsjuletræ.

Instax Kamera eller Instax Printer

Step 1: Du finder et billede, eller et juletræ i gadebilledet, som du egentlig gerne vil have med hjem, men juletræet er desværre 25 meter højt; nu begynder du at tage billeder af træet. Ikke bare et billede, men mange billeder. Så du kan lave juletræet hjemme på din egen væg som collage. Dvs. du tager så mange billeder, at du kan stykke juletræet sammen af billeder på din væg.

Step 2: Når du kommer hjem med alle billederne, så starter du med at stykke dit juletræ sammen med dine mange instax fotos – start på gulvet, så du ender op med netop det Collage-Juletræ på væggen, som du bliver mest glad for. Tip: mål først hvor meget plads du reelt set har at gøre med på væggen, så du ikke ender med for lidt plads.

Step 3: Når du har det endelige Collage-juletræ klar på gulvet, så kan du begynde at sætte det op på væggen – billede efter billede med dobbeltklæbende tape. Start ved roden og arbejd dig op ad. Nu har du dit eget Collage-Juletræ.

 

Instax Advents Kalender

Sværhedsgrad:

❆❆❆

Vær kreativ og lav din helt egen instax advents kalender, med et helt nyt instax foto hver dag indtil juleaften. 

Det har du brug for:

40 x 60 cm pap eller opslagstavle i kork, Små klemmer eller papirklips, dekorativ snor/sejlgarn, saks, skriveredskaber, lineal, spraglet papir med eks. Julefarver og -mønster, klistermærker, metalfarver, lim eller rigtig god tape

Instax Kamera eller Instax Printer

Step 1: For at lave dørene til din kalender, så skal du på dit spraglede papir tegne rundt om et af dine instax fotos 24 gange – eller måle 24 døre på 8,8 × 5,8 cm – og skære dem ud. Du kan bruge flere typer af spraglet papir for at skabe mere variation eller anvend eksempelvis washi tape. Skriv på hver dør et nummer fra 1 til 24 eller brug klistermærker.

Step 2: På dit papstykke/din opslagstavle måler du ud til 4 x 6 – husk at vende din opslagstavle i retningen ”portræt”. Så skulle du gerne have plads til 24 instax-foto-låger. Husk at inkludere plads til tegnestifter. Mærk af på opslagstavlens kant, så du ved, hvor du skal hænge din snore. Skær fire stykker snor til, på hver omkring 50 cm eller længere (dette giver dig nok til at sikre det på bagsiden af opslagstavlen). Ved hjælp af dine markerede linjer som en guide, skal du sætte hvert stykke snor over opslagstavlen. Fastgør dem på bagsiden af bordet med lim eller tape.

Step 3: Placer en ‘dør’ oven på hver af dine 24 instax fotos, og fastgør det til din opslagstavle ved hjælp af de små klemmer eller papirklips. Tilføj alle dine instax fotos/døre, indtil din kalender er færdig. 

Step 4: Hvis du stadig føler dig kreativ, kan du dekorere opslagstavlens kanter med bånd.

Og hvis du vil lave en mindre adventskalender, kan du altid lave en til de sidste 12 dage før jul!

 


Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Pris
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Color
 • Attributes
 • Custom fields
Sammenlign